Ruoka ja juoma

Joen Yössä on tarjolla laaja kattaus juomaa ja ruokaa nälkäisille ja janoisille! Tsekkaa paikat ja eikun syömään!

Tori

Joen Yönä on tarjolla oluiden ja viinien ystäville panimoiden ja viinituottajien juomia torilla suoralla katseluyhteydellä Torilavan esiintyjiin. Niin paikalliset kuin kauempaakin tulevat esittelijät osaavat kertoa ja tutustuttaa uusiin tuotteisiin ja makuihin. Tällä kertaa tapahtumassa ei tarvitse nauttia juomiaan muovilotteroista vaan juomat tarjoillaan pantillisista laseista. Iloiset afterworkit alkavat klo 16 ja hanat puretaan puoliltaöin.

Katuruokakarnevaali vol. 7

Kaupungintalon välittömässä läheisyydessä tarjoillaan katuruokaa usean paikallisen ravintolan voimin klo 16-20. Hinnat pidetään matalana ja meno lunkina. Näistä tulee jälleen varsin hauskat kestit!

Kuutamoillallinen

Rakennamme Pielisjoen rantaan, Penttilänrannan leikkipuiston edustalle, sadan hengen pöydän, jonka äärelle kutsumme sinut nauttimaan yhteisestä illallisesta, kauniista ympäristöstä ja hyvästä seurasta. Lisäksi piknik-tilaa löytyy nurmikolta. Luvassa elävää musiikkia ja yhteislaulua. Jokainen tuo mukanaan omat eväänsä astioineen. Tapahtuma on kaikille avoin. Toivomme kirkasta elokuun iltaa, mutta sateen sattuessa varaudu sään vaatimalla tavalla. Tapahtuman järjestää Luterilainen kirkko Joensuussa / Pielisensuun seurakunta.